Ett alldeles eget spa hemma

Att komma hem och sjunka ned i ett varmt bubbelbad är så skönt. Speciellt efterman varit ute och ridit och trött i kroppen. Jag ångrar inte en sekund att vi skaffade ett eget hemma spa och det har blivit många bad det kan jag lova dig. Vi firade även in det nya året i vårt spabad i Stockholm, med champagne. Det var hur mysigt som helst att sitta där i det varma vattnet och se raketerna skjutas upp tillsammans med några vänner vi bjudit hem. 

Något alla borde satsa på

I alla fall om man har den platsen över hemma. Våra vänner som var med på nyår frågade var vi hade köpt vårt spabad och jag berättade för dem om ett företag som säljer spabad i Uppsala, Stockholm, Enköping och lite varstans runt Stockholmsområdet. Det tyckte de lät väldigt bra då de bor i eget hus i Uppsala. 

Det var en trevlig kväll

Vi började fira in nya året redan vid åtta på kvällen. Vi hade fixat lite mat att bjuda på. Det var en slags burgare gjord på en blandning av älgfärs och vildsvin som vi hade köpt av en jägare vi känner. Till det hade vi picklad rödlök, lite coleslaw och andra godsaker. Min kompis hade fixat pommes gjorda på sötpotatis och det var något nytt för mig. Den söta smaken med de lite brända kanterna var som att äta godis, fast det var potatis. Väldigt mumsigt. Nu får vi se hur länge det dröjer innan de har ett eget spa och bjuder hem oss. 

 

10 Jan 2019