Hitta en träning som passar mig

Även om ridningen ger mig en bra träning så sett, så har jag ett tag funderat på att hitta mig en eller flera andra träningsmetoder. Det är ju bra att kunna träna flera delar av kroppen. Jag har funderat om man ska testa att gå på gymmet. Om det kan vara något för mig. Eller kanske jag ska satsa på att testa en gruppträning av något slag? Jag simmade mycket när jag var yngre, men vet inte om det lockar så mycket att börja med igen. Kanske en sport, som fotboll eller volleyboll vore nåt. Har läst på fitline-sport.se att det finns bra tillskott för de som sportar mycket.

Dans vore kul

Något jag tycker ser kul ut, det är dans. Det finns ju massor av olika varianter av dans. Dels sån sällskapsdans som man ser på tvprogrammet Lets Dance, dels en massa andra! Jag skulle vilja testa sån afrikansk dans, eller vad det nu kallas. Salsa skulle jag med vilja lära mig. Jag har ju tesat zumba ett par gånger. Där är det ju salsa-steg och andra latinamerikanska danser med i det hela. Det är ju rätt bra träning. Men det vore som sagt kul att lära sig danserna med.

Ut på ridtur

Nu hinner jag inte sitta här och skriva mer, för har tänkt att rida ut en lång tur idag. En kompis till mig har nyss skaffat en egen häst med så ska visa henne en massa bra ridvägar tänkte jag. 

 

6 May 2019